Referenties

ClearFacts

IxorDocs is nu een belangrijke component van ClearFacts geworden. Vandaag gebruiken meer dan 50.000 KMO’s ClearFacts, en de herkenningscomponent van IxorDocs is daar nu een cruciaal onderdeel van.

Lees meer

Belfius

Belfius digitaliseert 100% van haar inkomende facturen. Het IxorDocs leveranciersportaal maakt dat mogelijk.

Lees meer

Securex

Het Sociaal Secretariaat van Securex verzendt voortaan elektronische facturen via het Peppol netwerk naar haar klanten met het IxorDocs portaal.

Lees meer

Jansen Building Group

Jansen Building Group verzendt haar facturen snel en goedkoop naar de Overheid dankzij het Account Portaal van IxorDocs.

Lees meer

Vanbreda Risk & Benefits Pension Consultancy

Vanbreda Risk & Benefits Pension Consultancy gebruikt de IxorDocs oplossing Doccle voor KMO om verschillende types documenten te versturen.

Lees meer

Provincie Vlaams-Brabant

De Provincie Vlaams-Brabant gebruikt IxorDocs om loondocumenten en fiscale fiches ter beschikking te stellen aan haar werknemers.

Lees meer

Acerta

De afrekeningen van Acerta voortaan betalen via e-mail of via Doccle, geen berg papier meer.

Lees meer

Umicore

Umicore stuurt haar documenten vanaf nu digitaal naar haar werknemers dankzij IxorDocs. Ze doet dit dankzij de vlotte integratie die IxorDocs heeft met Doccle.

Lees meer

Hermes

De FOD BOSA, Beleid en Ondersteuning, vroeg aan Ixor om te helpen met de ondersteuning van de digitale facturatie in België. Enkele maanden later werd het Hermes platform in het leven geroepen.

Lees meer

Kava

Kava, Koninkelijke Apothekersvereniging Antwerpen, gebruikt IxorDocs om facturen te versturen.

Lees meer