Umicore digitaal dankzij IxorDocs.

Umicore stuurt  haar documenten vanaf nu digitaal naar haar werknemers dankzij IxorDocs. Ze doet dit dankzij de vlotte integratie die IxorDocs heeft met Doccle.

Een vlotte integratie met Doccle

Een vlotte opstart gecombineerd met een rijk aanbod aan mogelijkheden maakte van IxorDocs de ideale oplossing.

Dankzij de uitgebreide dienstverlening had Umicore ook geen zorgen rond de begeleiding van de eindgebruikers naar Doccle. Via IxorDocs werden de werknemers automatisch uitgenodigd via e-mail om de connectie met Umicore op Doccle te maken zodat de administratie bij Umicore zo eenvoudig mogelijk bleef. Deze e-mails bevatten alle nodige informatie om de klant te informeren over Doccle en om vervolgens de connectie met Umicore te maken via één druk op de knop.

Ontzorgen van het onboardingsproces

Dankzij de uitgebreide dienstverlening had Umicore ook geen zorgen in verband met het begeleiden van de eindgebruikers naar Doccle toe. Via IxorDocs werden de werknemers automatisch uitgenodigd via e-mail om de connectie met Umicore op Doccle te maken zodat de administratie bij Umicore zo eenvoudig mogelijk bleef. Deze e-mails bevatten alle nodige informatie om de klant te informeren over Doccle en om vervolgens de connectie met Umicore te maken via één druk op de knop.

Vele document types

Als werkgever gaat het vaak over meerdere type documenten die je met je werknemers moet delen. Dankzij de flexibele mapping konden we de configuratie voor tientallen document types vrij vlot instellen. Zo kan Umicore gebruik maken van IxorDocs om haar archief volledig uit te besteden aan Doccle via IxorDocs.

Internationale vestiging

Dankzij het succes van de onboarding in België kwam de vraag of ook buitenlands vestigingen van Umicore gebruik konden maken van IxorDocs om documenten digitaal te delen met werkgevers. Zonder enige proces of IT aanpassing was de vestiging in geen tijd opgestart.

Umicore is een tevreden klant. Het aantal interne toepassingen van IxorDocs bij Umicore stijgt.

Wil jij ook meer weten hoe je eenvoudig je personeelsdocumenten digitaal ter beschikking stelt van je werknemers?

Contacteer ons om meer te weten te komen.

Left Arrow