Snel en eenvoudig gebruik maken van de Doccle voor KMO functionaliteit

Vanbreda Risk & Benefits is een organisatie die reeds gebruik maakte van het digitale archief Doccle voor het delen van documenten met haar eigen personeelsleden. Vanbreda Pension Consultancy wou documenten, zoals pensioenfiches, met personeelsleden van haar klanten delen. Omwille van interne technisch en procesmatige redenen was het niet eenvoudig om de bestaande connectie te gebruiken. Daarom heeft Vanbreda Pension Consultancy aan Ixor gevraagd om de Doccle voor KMO functionaliteit te kunnen gebruiken.

Snelle onboarding tot Doccle.

Doccle voor KMO in combinatie met een rechtstreekse Doccle connectie laat Vanbreda Pension Consultancy toe elk type document te delen.

Het opstarten met IxorDocs ging uitermate vlot. Na het vastleggen van de manier waarop Vanbreda Pension Consultancy wordt gevisualiseerd in het Doccle platform, kon de pilootfase met een beperkte groep snel ingaan. Alle ondernemingsklanten van Vanbreda Pension Consultancy kunnen nu Doccle gebruiken om documenten te versturen naar hun personeelsleden.

Wil je documenten op een eenvoudige manier delen met personeel, leveranciers, overheden of anderen?

Ben je op zoek naar een oplossing om op een eenvoudige en toch veilige manier verschillende documenten met anderen te delen? Heb je een oplossing nodig op maat?

Contacteer ons dan om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen.

Left Arrow