Facturen via Doccle.

Kava, de Koninklijke Apothekersvereniging van Antwerpen, is een beroepsvereniging die honderden apothekers helpt om onder andere hun administratieve diensten te optimaliseren. Optimaliseren van administratieve diensten zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van het facturatie proces.

Via IxorDocs worden de facturen ter beschikking gesteld in Doccle, vanwaar ze snel en eenvoudig kunnen worden betaald.

Digitaal archief.

Ongeveer 1 miljoen Belgen gebruiken het digitaal archief van Doccle.

Het gebruiksvriendelijke webportaal van Doccle en de handige mobiele apps voor zowel iOS en Android zorgen ervoor dat elke Belg op een veilige en eenvoudige manier zijn documenten in zijn persoonlijk digitaal archief kan raadplegen.

Kava maakt gebruik van dit digitaal archief om facturen ter beschikking te stellen aan haar klanten. Bovendien kunnen de facturen, via de integratie met de Maestro en Bancontact, ook meteen veilig betaald worden.

Webservice

IxorDocs biedt KMO's de mogelijkheid om via API's snel documenten naar het digitaal archief van Doccle te versturen. Geen langdurige verwerkingstijden en zonder manuele tussenkomst bezorgt IxorDocs de documenten in de juiste archief box.

Kava kan, met een minimum aan extra development, IxorDocs' bestaande API’s gebruiken en zo documenten snel en correct in het digitaal archief posten.

Kava was één van de eerste klanten van IxorDocs, en nog steeds is Kava een intensieve gebruiker en grote fan van het platform.

Kava is ook meteen een mooi bewijs dat Doccle een veilige en efficiënte B2B facturatie oplossing is.

Eenvoudig facturen delen

Heb je facturen die je op een eenvoudige manier wilt delen met klanten, leveranciers of partners?

Wil jij meer weten over hoe IxorDocs je hierbij kan helpen? Contacteer ons om meer te weten te komen.

Left Arrow