IxorDocs als tussenschakel om loondocumenten te genereren.

De Provinicie Vlaams-Brabant doet beroep op Acerta om loondocumenten te genereren. IxorDocs zet deze loondocumenten, in PDF formaat, om naar een gestructureerd formaat. IxorDocs als tussenschakel bespaart zowel de Provincie als Acerta extra IT development. De bestaande processen bij zowel Acerta als bij de Provincie blijven ongewijzigd.

Een mooi voorbeeld van de uitgebreide mogelijkheden die IxorDocs biedt.

Vlotte onboarding tot Doccle.

Met behulp van de onboarding procedure van IxorDocs gebruikt de Provincie Vlaams-Brabant snel het digitaal Doccle archief.

Met behulp van bestaande standaard IxorDocs componenten krijgen de werknemers van de Provincie een gepersonaliseerde e-mail met daarin de verbinding naar hun persoonlijk digitaal archief.  In dit digitaal archief vinden de werknemers hun loondocumenten.


Vlot verloop van het HR proces.

Optimaliseren van administratieve processen.

De klassieke administratieve rompslomp die gepaard gaat met het uitsturen van loonbrieven, fiscale fiches, enz… wordt door IxorDocs geminimaliseerd.

Het klassieke HR proces wordt beperkt tot het uitnodigen van personeelsleden via IxorDocs. En ook hier helpt het IxorDocs team!

Flexibel systeem, ook voor tijdelijke werknemers

De Provincie wilt deze dienst niet alleen aan permanente werknemers aanbieden. Ook tijdelijke werknemers, zoals jobstudenten of seizoenarbeiders, krijgen de mogelijkheid om HR documenten te raadplegen in een digitaal archief.

Dankzij de handige Communicatie Campagne tool van IxorDocs springen ook nieuwe, al dan niet tijdelijke, personeelsleden eenvoudig op de digitale trein.

Ben jij ook op zoek naar een oplossing op maat?

Een oplossing waarbij je data uit je bestaande systemen wenst om te zetten naar data in een specifiek formaat? Waarna je die omgezette data op een specifieke locatie wenst te plaatsen?

Contacteer ons dan om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen.

Left Arrow