Securex verzendt e-invoices met IxorDocs.

Het Sociaal Secretariaat van Securex zet hard in op digitalisatie. Om de flow van uitgaande facturen te digitaliseren, besloot het secretariaat gebruik te maken van de Peppol standaard. Securex koos hiervoor het IxorDocs e-invoicing portaal als de perfecte oplossing. 

Het e-invoicing portaal van IxorDocs is een webapplicatie waarin facturen in pdf formaat kunnen opgeladen worden en getransformeerd worden naar het door Peppol gevraagde UBL formaat.

"Met het e-invoicing portaal van IxorDocs hebben we een webapplicatie waarin onze facturen en creditnota's in pdf formaat volledige automatisch via Peppol worden verstuurd."

Kathleen Kets

Process Owner Facturatie

Volledige automatisch met de hulp van Artificiële Intelligentie.

Omdat het sociaal secretariaat een volledig automatische flow van de uitgaande facturen wilde opzetten, zonder manuele validatie van de getransformeerde data, heeft Ixor een AI model op maat ontwikkeld. Een rule based systeem was geen optie omdat de variatie in factuur-templates te groot is.

Het door Ixor ontwikkelde AI model herkent de nodige gegevens uit de pdf en zet ze om naar UBL. Deze UBL kan door de klanten of de boekhoudpakketten van de klanten van Securex eenvoudig ingelezen worden.

Securex is een tevreden klant. Het aantal documenten dat via IxorDocs verwerkt wordt bij Securex stijgt.

Wil jij ook weten hoe je eenvoudig je met e-invoicing kan starten? Contacteer ons, we helpen je graag op weg!

Left Arrow