Leveranciersportaal

Leveranciersportaal

Download meer informatieBoek een demoBoek een demo
IxorDocs Hero

Verwerk je inkomende facturen en creditnota’s automatisch en uniform met het Leveranciersportaal

Al je inkomende facturen komen samen in het Leveranciersportaal

Krijg je facturen per post, per mail of via Peppol? Geen probleem voor het Leveranciersportaal! Het Leveranciersportaal verwerkt verschillende factuurformaten op een automatische manier zodat je meer tijd en middelen hebt voor de zaken die er echt toe doen.

Het Leveranciersportaal kan de facturen die per mail aankomen uit je mailbox inlezen en verwerken zodat je niet meer alle mails hoeft te openen.


Krijg je nog steeds facturen per post? Maak ze digitaal door ze op te laden in het Leveranciersportaal. Door ons factuurherkenningsmodel kunnen we PDF-facturen omzetten naar het elektronisch formaat van je keuze.

Met het IxorDocs Peppol Access Point kan het Leveranciersportaal bovendien ook al je inkomende Peppol-facturen verwerken.

Maak de koppeling met je boekhoudpakket

Het Leveranciersportaal is zo flexibel dat we de output kunnen aanpassen zodat deze compatibel is met je boekhoudsysteem. Gebruikt je boekhoudsysteem Peppol of een ander formaat? Informeer bij ons over de verschillende mogelijkheden.

Nodig je leveranciers uit op het Leveranciersportaal

Wil je de verantwoordelijkheid voor correcte facturen liever bij je leveranciers leggen? Met het Leveranciersportaal van IxorDocs kan je je leveranciers een gebruiksvriendelijk portaal aanbieden waar ze gemakkelijk en correct elektronische facturen kunnen versturen naar je organisatie.

Door het webportaal voor elektronische facturatie aan je leveranciers aan te bieden, zal de inspanning om hen digitaal aan boord te krijgen aanzienlijk verminderen. Het aantal vragen van leveranciers en mismatches met betrekking tot facturen zal gevoelig dalen. Hierdoor bespaar je veel tijd en middelen aan manuele processen die weinig meerwaarde bieden voor je organisatie.

No items found.

Account Portaal

In ons handige Account Portaal kan je zelf je PDF-facturen opladen. Je factuurvelden worden vervolgens automatisch herkend en getransformeerd naar het juist elektronische formaat. Kies nu voor het Account Portaal en start vandaag nog met het verzenden van elektronische facturen.

Gebruik je Teamleader om facturen op te stellen en te beheren? Met het Account Portaal kan je je Teamleader-facturen zonder problemen via Peppol verzenden.

Stuur je slechts een beperkt aantal facturen op een elektronische manier? Geen probleem, met ons Account Portaal betaal je enkel een bedrag per factuur zodat je geen onnodige kosten hebt. Het is bovendien goedkoper dan een postzegel, sneller en digitaal.

Start

10 facturen
€1,00/factuur

Verstuur je slechts een beperkt aantal facturen? Kies dan voor deze laagdrempelige optie.

Aan de slag!

Sprint

100 facturen
€0,50/factuur

Ben je helemaal mee met de digitale e-invoicing? Dan is dit het geschikte pakket voor jou.

Aan de slag!

Finish

1000 facturen
€0,30/factuur

Een alternatief voor die papieren berg? Doe het vanaf nu digitaal en spaar jezelf tijd en geld uit.

Aan de slag!

Ixor Connector API

Wil je graag voor het meer serieuze werk gaan? Wij bieden via de Ixor Connector API de mogelijkheid om Peppol te integreren in jouw systemen.

Stuur je enkel facturen en creditnota's voor jezelf of doe je dit ook voor jouw klanten? De Ixor Connector API kan je gebruiken voor één of meerdere registraties.

Heb je nog vragen?
Zin in een vrijblijvend gesprek?

We tonen je graag de mogelijkheden van het Leveranciersportaal

Download extra informatiecontacteer onsBoek een demo
Left Arrow