E-invoicing portaal

E-invoicing portaal

Download meer informatieBoek een demo
IxorDocs Hero

Verwerk je inkomende facturen en creditnota’s sneller, goedkoper en correcter met het e-invoicing portaal van IxorDocs

Al je inkomende facturen komen samen in het e-invoicing portaal

Krijg je facturen per post, per mail of via een digitale weg zoals Peppol? Geen probleem voor het e-invoicingportaal! Het e-invoicingportaal verwerkt verschillende factuurformaten op een automatische manier zodat je meer tijd en middelen hebt voor de zaken die er echt toe doen.

Het e-invoicingportaal kan gekoppeld worden aan een mailbox zodat je facturen per mail automatisch in het e-invoicing portaal verschijnen.

Krijg je nog steeds facturen per post? Maak ze digitaal door ze op te laden in het e-invoicing portaal. Het portaal zet de PDF-documenten in de achtergrond om naar het elektronisch formaat van je keuze.

Dankzij het IxorDocs Peppol Access Point kan het e-invoicing portaal bovendien ook al je inkomende Peppol-facturen verwerken.

De verwerkte facturen gaan rechtstreeks naar je boekhoudpakket

Dankzij het innovatieve factuurherkenningsmodel van IxorDocs worden de gegevens uit de facturen en creditnota's gehaald en klaargemaakt voor verdere verwerking. Het e-invoicing portaal beschikt over ingebouwde validatieregels waardoor het frequente fouten kan voorkomen. Na validatie zet het portaal de facturen om naar het formaat van je boekhoudpakket.

Het e-invocing portaal kan eenvoudig verbinden met verschillende boekhoudsystemen. Gebruikt je boekhoudsysteem Peppol of een ander formaat? Informeer bij ons over de verschillende mogelijkheden.

Nodig je leveranciers uit op het e-invoicing portaal

Wil je de verantwoordelijkheid voor correcte facturen liever bij je leveranciers leggen? Met het e-invoicing portaal van IxorDocs kan je je leveranciers een gebruiksvriendelijk portaal aanbieden waar ze gemakkelijk en correct elektronische facturen kunnen versturen naar je organisatie.

No items found.

Account Portaal

In ons handige Account Portaal kan je zelf je PDF-facturen opladen. Je factuurvelden worden vervolgens automatisch herkend en getransformeerd naar het juist elektronische formaat. Kies nu voor het Account Portaal en start vandaag nog met het verzenden van elektronische facturen.

Start

10 facturen
€1,00/factuur

Verstuur je slechts een beperkt aantal facturen? Kies dan voor deze laagdrempelige optie.

Aan de slag!

Sprint

100 facturen
€0,50/factuur

Ben je helemaal mee met de digitale e-invoicing? Dan is dit het geschikte pakket voor jou.

Aan de slag!

Finish

1000 facturen
€0,30/factuur

Een alternatief voor die papieren berg? Doe het vanaf nu digitaal en spaar jezelf tijd en geld uit.

Aan de slag!

Ixor Connector API

Wil je graag voor het meer serieuze werk gaan? Wij bieden via de Ixor Connector API de mogelijkheid om Peppol te integreren in jouw systemen.

Stuur je enkel facturen en creditnota's voor jezelf of doe je dit ook voor jouw klanten? De Ixor Connector API kan je gebruiken voor één of meerdere registraties.

Heb je nog vragen?
Zin in een vrijblijvend gesprek?

We tonen je graag de mogelijkheden van het e-invoicing portaal

Download meer informatiecontacteer ons
Left Arrow