Leveranciersportaal voor elektronische facturen (e-invoices)

Niet alleen uw klantenrelaties zijn belangrijk, maar ook uw relatie met uw leveranciers. Daarom bouwden wij het e-invoicing leveranciersportaal. Uw leveranciers zijn via ons gebruiksvriendelijk portaal  digitaal  met uw organisatie verbonden. Het portaal maakt het makkelijke om volledig elektronische facturen te ontvangen en op te volgen, waardoor de operationele kosten verlagen en u meer aandacht kan geven aan complexere zaken.

Automatisch verwerken van facturen

De verwerking van tien- tot honderdduizenden facturen van leveranciers op jaarbasis is een foutgevoelig en tijdrovend proces. En dat terwijl een factuur voortkomt uit een bestelling of betaalplan en daar meestal niet van afwijkt.

Om het accounts payable proces te automatiseren zullen facturen elektronisch en digitaal beschikbaar moeten zijn. Het IxorDocs leveranciersportaal ontzorgt dit proces volledig.

Door het webgebaseerd portaal met selfservicefunctionaliteit voor elektronische facturatie aan uw leveranciers aan te bieden, zal de inspanning om hen digitaal aan boord te krijgen aanzienlijk verminderen.  Het aantal vragen van leveranciers en mismatches met betrekking tot facturen zal dalen, en u kan personeel vrijmaken om zich te concentreren op taken met een hogere toegevoegde waarde voor de organisatie.

Ga touchless met IxorDocs. Automatiseer de verwerking van 100% van de facturen, onafhankelijk van types en formaten.

Sluit uw ERP-systeem aan en automatiseer uw boekhoudproces. Ontvang echte digitale facturen van al uw leveranciers zonder individuele interfaces.

Begin een gesprek

Méér dan alleen kostenbesparing

Rapportering

Geef uw leveranciers de tools in handen om zelf de volledige afhandeling van de facturen op te volgen.

Transformeren

Uw leverancier gebruikt zijn bestaande facturen, wij transformeren automatisch naar het juiste formaat.

Digitaliseren

Zet de volgende stap in de automatisering van uw Accounts Payable proces. Digitaliseer de resterende papieren leveranciersfacturen.

Account Portaal

In ons handige Account Portaal kan je zelf je PDF-facturen opladen. Je factuurvelden worden vervolgens automatisch herkend en getransformeerd naar het juist elektronische formaat. Kies nu voor het Account Portaal en start vandaag nog met het verzenden van elektronische facturen.

Gebruik je Teamleader om facturen op te stellen en te beheren? Met het Account Portaal kan je je Teamleader-facturen zonder problemen via Peppol verzenden.

Stuur je slechts een beperkt aantal facturen op een elektronische manier? Geen probleem, met ons Account Portaal betaal je enkel een bedrag per factuur zodat je geen onnodige kosten hebt. Het is bovendien goedkoper dan een postzegel, sneller en digitaal.

Start

10 facturen
€1,00/factuur

Verstuur je slechts een beperkt aantal facturen? Kies dan voor deze laagdrempelige optie.

Aan de slag!

Sprint

100 facturen
€0,50/factuur

Ben je helemaal mee met de digitale e-invoicing? Dan is dit het geschikte pakket voor jou.

Aan de slag!

Finish

1000 facturen
€0,30/factuur

Een alternatief voor die papieren berg? Doe het vanaf nu digitaal en spaar jezelf tijd en geld uit.

Aan de slag!

Ixor Connector API

Wil je graag voor het meer serieuze werk gaan? Wij bieden via de Ixor Connector API de mogelijkheid om Peppol te integreren in jouw systemen.

Stuur je enkel facturen en creditnota's voor jezelf of doe je dit ook voor jouw klanten? De Ixor Connector API kan je gebruiken voor één of meerdere registraties.

1 registratie

Vanaf €125 / jaar

Aan de slag!

10 registraties

Vanaf €500 / jaar

Aan de slag!

100 registraties

Vanaf €2000 / jaar

Aan de slag!

Heb je nog vragen?
Zin in een vrijblijvend gesprek?

contacteer ons
Left Arrow