Jansen Building Group verzendt haar facturen snel en goedkoop naar de Overheid dankzij het Account Portaal van IxorDocs.


Bart Matthys van Jansen Building Group contacteerde IxorDocs in de herfst van 2020. Als leverancier van de Vlaamse Overheid werd Jansen Building Group geconfronteerd met het feit dat de Vlaamse Overheid enkel PEPPOL-facturen accepteert. Het verzenden van PEPPOL-facturen was voor Jansen Building Group relatief onbekend. Het omzetten van facturen in het juiste UBL-formaat vormt namelijk niet de hoofdtaak van de onderneming.

Als oplossing heeft IxorDocs het Account Portaal voorgesteld. Met het Account Portaal is het mogelijk om PDF-facturen om te zetten in het juiste UBL-formaat en deze over het PEPPOL-netwerk te verzenden. Jansen Building Group kon in minder dan 15 minuten geregistreerd worden op het IxorDocs Access Point door de zelfregistratie te voltooien.

Dankzij het prepaid systeem van het Account Portaal kiest Jansen Building Group zelf hoe veel ze willen betalen voor het Account Portaal. Na het aankopen van credits is Jansen Building Group meteen aan de slag gegaan met het uploaden van haar PDF-facturen en het heeft ze die kunnen verzenden naar de Overheid.

"We hebben ondertussen een aantal facturen doorgestuurd en dit werkt echt super simpel!"

Bart Matthys, Jansen Building Group

Jansen Building Group heeft hierna besloten om meerdere accounts aan te maken op het Account Portaal zodat er voor elke entiteit apart facturen kunnen verstuurd worden.

Wil je graag zelf facturen versturen naar de overheid of naar andere bedrijven. Registreer je dan hier voor het Account Portaal!

Left Arrow