IxorDocs werkt van thuis

De laatste weken leek het alsof de wereld stil stond. Daarom is het zo fijn om te zien dat het IxorDocs team ook van thuis uit blijft draaien. De vorige 3 weken hebben we maar liefst 5 klanten onboard, en niet de kleinsten. Welkom IVAGO, Pidpa, Aspiravi, Milcobel en Colona SA!

Ixor heeft alle vereiste maatregelen  genomen om de veiligheid van haar gehele personeel, aannemers en managementteam en de continuïteit voor haar klanten te waarborgen.

Wij beschikken over alle vereiste systemen en technologieën om veilig op afstand te kunnen werken, op afstand te kunnen vergaderen en op afstand te kunnen leveren. Zo kunnen we de continuïteit van onze activiteiten voor u verzekeren: alle geplande leveringen en implementaties worden uitgevoerd zoals voorzien, en alle vergaderingen kunnen plaatsvinden, zij het virtueel.

Ook in tijden van Corona blijft IxorDocs draaien.

Bedankt aan diegenen die dat allemaal doen: Jan Caals, Jeroen Boone, Lauro Vanderborght, Katrien De Wolf, Wim De Clercq, Ward Van Laer, Stijn Tytgat, Stein Maerivoet, Lukas Verret, Moustafa Ayoub,Pascal Niville, Rik Tytgat en Joris Raeymaekers!

Wil je documenten op een eenvoudige manier delen met personeel, leveranciers, overheden of anderen?

Ben je op zoek naar een oplossing om op een eenvoudige en toch veilige manier verschillende documenten met anderen te delen? Heb je een oplossing nodig op maat?

Contacteer ons dan om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen.

Left Arrow