Itsme & eID

IxorDocs integreert Itsme en eID voor het ondertekenen van documenten.

Dankzij onze interface naar het digitale documentenarchief Doccle kunnen bedrijven vanaf nu niet alleen documenten laten betalen maar óók documenten laten ondertekenen.

Voortdurend helpen we bedrijven om hun bestaande processen verder te optimaliseren en te digitaliseren. Een document, zoals bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst of een car policy, te laten ondertekenen is voor veel bedrijven een tijdrovende activiteit. Nog al te vaak gebeurt het onderteken fysiek op papier.  Deze manier van ondertekenen brengt een hele administratieve rompslomp met zich mee.

Om dit fysiek ondertekeningsproces efficiënter en digitaal te maken, heeft IxorDocs een eenvoudige oplossing ontwikkeld die gebruikt maakt van Itsme en eID.

Onze oplossing bouwt verder op onze samenwerking met Doccle.  Iedereen kan door onze oplossing nu in zijn persoonlijk digitale archief een document digitaal ondertekenen. Al meer dan 1,7 miljoen mensen gebruiken het persoonlijk digitaal archief.  Belgische Bedrijven kunnen dus onmiddellijk een digitale oplossing aanbieden voor het ondertekenen van documenten.

Heb je, als bedrijf of als personeelslid, zelf nog geen Doccle account, geen probleem! Iedereen kan met onze oplossing aan de slag.

Heb je al een Doccle account, dan  word je met een notificatie op mobiele app of desktop verwittigd wanneer je een document moet ondertekenen. Met een druk op de knop wordt de ondertekening een feit. Heb je nog geen Doccle account dan ontvang je via e-mail een link naar het te ondertekenen document.

Vanaf het moment dat het document ondertekend is, verwittigt onze IxorDocs applicatie de aanvrager. Zo heb je, als aanvrager, meteen ook een volledig overzicht van welke documenten al dan niet ondertekend zijn en kan je indien nodig zelfs nog een extra herinnering sturen.  

IxorDocs biedt 3 manieren aan om documenten digitaal te laten ondertekenen: “Gelezen en goedgekeurd”, eID of Itsme. Je bepaalt als aanvrager per document de graad van authenticatie.

Met onze oplossing ben je zeker dat de persoon die het document digitaal tekent inderdaad de persoon is die het document moet ondertekenen.

Wil je documenten op een eenvoudige manier delen met personeel, leveranciers, overheden of anderen?

Ben je op zoek naar een oplossing om op een eenvoudige en toch veilige manier verschillende documenten met anderen te delen? Heb je een oplossing nodig op maat?

Contacteer ons dan om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen.

Left Arrow